zondag 4 mei 2014

Eindelijk de container

Afgelopen dinsdag is dan toch eindelijk de container gekomen met onze spullen. Het had nogal wat voeten in de aarde. Eerst zou hij zaterdag komen maar al snel bleek dat hij niet de haven uit kon doordat er de dagen ervoor een staking van de truckers was geweest, wat betekende dat alles verstopt zat in de haven. Het zou dan toch echt maandag komen, na een hele dag wachten bleek om vier uur smiddags dat ook die dag geen container zou komen. Ik had de moed al opgegeven. Maar dinsdag om 12.00 uur stond ie dan toch echt voor de deur.

Ik haalde jochem op uit de daycare en toen reden we hem voorbij. Ook jochem was in alle staten. Hij had het woord container natuurlijk al duizend keer gehoord.

En dan komen al je 250 dozen, meubels, fietsen etc plotseling in je huis. Het is heel fijn maar het geeft ook een heimwee gevoel soms als je alle foto's weer ziet en dingen waar je bijzondere herinneringen aan hebt. Alles was in goede staat op 1 vaas en het schilderij van Cees na. En de doos waar ik zelf het meest naar uit heb gekeken is kwijt. Geen haakspullen dus....... Het allerfijnste is dat we weer aan een gewone tafel op goede stoelen kunnen eten. 

Naast alle spullen hebben we ook een nieuwe bewoner is ons huis. Stippie de kat.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten