woensdag 13 augustus 2014

Palawan

Na een warme douche, want we hadden weer stroom en dus warm water. Vertrokken we naar palawan. Dat betekend naar het vliegveld en dan een dik uur vliegen. Het weer was prima bij aankomst en het hotel zag er goed uit.

Op de tweede dag heeft het de hele dag gehoosd maar hebben we toch nog wat krokodillen gezien op de crocodile farm.



 De dagen erna was het ook nog wel wat regenachtig maar niet zo erg dus hebben we veel in het zwembad gelegen. Hylke, rixt en Klaas hebben nog gesnorkeld in Honda Bay wat erg de moeite waard was. Jochem is ondertussen onze Filipijnen aan het worden zelf pizza moet met rijst gegeten worden! En de met hand eten natuurlijk.....

De eerste dagen verbleven we in puerto princesa, dat is de hoofdstad van Palawan. Daarna zijn we afgereisd naar Sabang. Daar is 1 van de 7 wonders of nature of The world, The underground river. Omdat we daar in erg kleine bootjes moesten hebben we jochem niet meegenomen. Dat betekende wel dat Klaas en Hylke samen zijn gegaan en dat Rixt en ik de damesdag hebben gedaan. Het was bijzonder om op een ondergrondse rivier te varen. De ingang van de rivier lijkt heel klein maar binnen zijn er zeer hoge gewelven.



Gelukkig zat het weer ons hier mee en hebben we ook heerlijk van het strand genoten en het lekkere eten. Het is wel erg luxe zo'n resort en het past niet heel erg bij ons zijn we tot de conclusie gekomen. Voor een weekend is het ok maar als we weer langer gaan, dan graag weer kamperen. Wie wat volgend jaar ons brengt. Eerst nog maar even wat foto's.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten