zondag 2 maart 2014

Eindelijk de sleutel(s)

Het is zover! We hebben een huis. Niet zaterdag maar vandaag was de sleuteloverdracht. En dan ook echt sleuteloverdracht, we kregen 50 sleutels, zie hieronder.


Gelukkig weten ze wel wat labelen is.......

Deze week moet er van alles gekocht worden zoals schoonmaakmaterialen, wcborstels (we hebben 9 
wc's), douchegordijnen, ventilatoren (10), matrassen, beddengoed, magnetron, koelkast voor maids, potten en pannen. Als alles lukt dan gaan we zondag verhuizen. En dan komt hopelijk volgende week ook onze container. We kunnen hier maar een maximum bedrag per dag pinnen (net als in NL) alleen we moeten hier ook alles contant betalen, dus heb je veel,contant geld nodig. Nu is het zaak om contant geld te sparen. Iedere eerste van de maand komt er iemand van het waterbedrijf en het elektriciteitsbedrijf om de rekening te brengen die je dan in een kantoortje ergens moet betalen. En wij moeten dan natuurlijk ook wel contant geld hebben. Hoezo efficiƫnt:-)

Ik ben heel benieuwd hoe we in het huis gaan hebben. Hierbij nog even een paar foto 's van de tuin en achterkant van het huis.






En dan het mooiste deel van het huis...... Het altaar met gekleurde lichtjes en al. Hier hebben Maria beeldjes en zo in gestaan. Gelukkig heb ik 2 Boeddha's in de container.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten