maandag 24 maart 2014

We zijn er weer

Na twee weken eindelijk internet! Ik had al bijna de hoop opgegeven maar vandaag waren er vier mannen die zowaar in 1 dag internet en telefoon hebben aangelegd en het werkt ook nog. Het kan dus wel hier in de Filipijnen..... Nog een meevaller vandaag de dame van de gordijnen kan ook onze kussens  voor de buitenbanken maken. Dit waren de goede berichten. Verder ook bericht dat onze container nog wel even in de haven blijft staan. Waarom? Wie het weet mag het zeggen.....

 Nog even wat foto's van de afgelopen weken.

Zo word de elektriciteitsrekening bezorgt.


Rixt kreeg een award op school, zie hieronder waarvoor. Ik ben erg trots op haar. Ze spreekt best al goed Engels. En ze kan plotseling ook zwemmen, wel vooral onder water maar het begin is er! Weer een mijlpaal bereikt. Deze week begint ook de echte zwemles op school in water zonder chloor. Haar huid is ook al opgeknapt omdat ze al met gymles 2 keer per week zwemmen. Dus de komende 2 weken voor rixt vier keer zwemmen per week!

De award van Rixt

Hylke had een speciale chapel presentatie van de week en daarna ga je met hele klas en de juf voor alle aanwezige ouders op de foto. 

Ook Jochem had de laatste voor zijn zomervakantie een speciale show ingestudeerd met als thema "The Beatles" 
Zo niet Nederlands allemaal maar Jochem vond het wel prima.

Na de show tijdens de lunch (overheerlijk trouwens) ontdekt hij het schaakbord.

De kinderen vinden hun draai hier steeds beter, dat geeft mij ook rust. Nu nog onze eigen spullen en dan zijn we weer een stapje verder.

1 opmerking:

  1. Fijn weer even een update te lezen mensen. Blijf bloggen! Lieve groeten van de Zwervertjes XXX

    BeantwoordenVerwijderen