zaterdag 12 juli 2014

Toevoeging van Klaas

We vlogen dit keer niet met de KLM maar met Emirates. Dit is erg goed bevallen. De reistijden zien iets anders dan bij de KLM. Met de KLM vertrek je om 20.00 uur en dan maak je een ruk naar Taiwan die ongeveer 11 uur in beslag neemt. Op deze vlucht kun je dus (proberen) lekker lang slapen. Na een tussenstop van 2 uur ga je door naar Manila, maar dat laatste stukje duurt maar 1,5 uur en het is inmiddels middag, dus je blijft gewoon wakker. Dan de vlucht met Emirates. Je vertrekt om 16.00 en het eerste deel duurt 6 tot 7 uur. Je komt dus tussen 10 en 11 aan in Dubai voor een tussenstop van een uur of 3.
Je kunt kiezen om net wel / net niet te gaan slapen, maar daarna loop je slaapdronken over een vliegveld, wachten op de aansluiting. Dit tweede deel kun je dan wel slapen (duurt ook weer 8 tot 9 uur) en zo langzamerhand ben je wel aan een dutje toe. Maar hoe vertel ik dat aan Jochem?
Jochem heeft gewoon op beide vluchten een beetje geslapen, dus dat ging eigenlijk best goed. En wij (Hylke en ik) konden mooi het voetbal zien op een redelijk scherm (inclusief het penalty trappen). Dus de wachttijd was zo voorbij.
         
Eenmaal weer thuis lag daar het werk weer in bulten op me te wachten, dus de eerste week was direct weer 6 dagen. En ondertussen lees je al die vakantie avonturen van de reitdiepwijkers....Nou ja wij proberen volgende week ons nog even terug te trekken op stormachtig Palawan (waar deze week een Tyfoon over schijnt te komen). We hopen op een beetje goed weer, want inmiddels is het hier regentijd, dus af en toe flinke buien. Gelukkig nog geen overstroming of stroomuitval gehad. Tot de volgend weblog en allemaal een fijne vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten