vrijdag 3 januari 2014

Eindelijk onze auto


En hier is ie dan onze auto! Nu wordt onze wereld ook wat groter dan Alabang. De auto komt met een chauffeur, zijn naam is Josef. Aardige kerel, ik had hem al een keer ontmoet tijdens mijn eerste bezoek en hij heeft aangedrongen onze chauffeur te worden. Prima!

Vanochtend stond hij om half tien voor de deur om ons waar we maar naar toe willen heen te brengen. We hebben eerst een bezoekje aan de fabriek gebracht zodat de kinderen ook even  kunnen kijken waar Klaas werkt. Leuk hoor, er waren ook veel collega's die het geweldig vonden dat onze kinderen daar rondliepen. Jochem was vooral onder de indruk van alle foto's van koeien. Voor Hylke en Rixt had Liezel (secretaresse) een klein kadootje. Lief allemaal



 Na het bezoek aan de fabriek gingen richting de nieuwe school. Gewoon om even de buitenkant te zien zodat Hylke en Rixt een beetje een idee krijgen hoe het eruit ziet. Ik was erg verbaasd dat we gewoon op het terrein konden komen. Hylke heeft een half rondje over de atletiek baan gerend en we hebben even bij het zwembad gekeken. Erg prettig zo weten Hylke en Rixt een beetje waar ze terecht komen. Rixt was ook vooral blij dat ze verfkwasten en verf in de vensterbank zag staan. 



Na de school terug naar het hotel om Klaas, Hylke, Rixt en Jochem af te zetten. Ik ga nog even wat boodschappen doen in het winkelcentrum. Eerst redelijk brood bij de bakker en daarna de essentials 
bij de supermarkt.  Het is nu wel heel handig met de eigen chauffeur, je spreekt een tijd af en hij staat bij de uitgang, helpt je met het sjouwen van  de boodschappen. Nu hoef ik sowieso niet te sjouwen want bij de kassa worden alle spullen voor je ingepakt en dan staat er een mannetje met een karretje die de boodschappen naar de uitgang brengt en dan met je wacht totdat de chauffeur met auto is gearriveerd. Moet er wel aan wennen en voel me ook wel bezwaard zo nu en dan.

De bakker

De supermarkt



3 opmerkingen:

  1. Hulken en Rixt,

    Wat een mooie school hebben jullie en ook nog een zwembad. Fijn dat je ook kunt verven op school.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dag allemaal! Leuk om de verhalen te lezen. Wat een spannende actie van Jochem en de lift ( Abeltje?) Bbbrrr... Lieve groeten uit Onderdendam!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om jullie verhalen te lezen. Nu nog erg wennen en over 3 jaar sta je bij de Jumbo te wachten totdat de boel voor je wordt ingepakt ;-)
    Hielke en Rixt veel plezier op jullie nieuwe school!

    BeantwoordenVerwijderen